İstanbul'da Afgan suç örgütüne operasyon

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul'da Afgan suç örgütüne operasyon

GÜNDEM Haberleri  / AA

Almanya’da 30’dan fazla suça karışan ve sınır dışı edilen “Lions-Cartel” adlı suç örgütünün Afgan uyruklu çete lideri ve çete üyeleri İstanbul Bahçelievler’de yakalandı.

İstanbul polisi tarafından "Lions-Cartel" adlı suç örgütüne yapılan operasyonda suç örgütü lideri ve 4 adamı toplantı yaparken yakalandı. Almanya’da çete kuran Afganistan uyruklu suç örgütü lideri Alman polisini tehdit eden paylaşımlarıyla biliniyordu. Almanya’da 30’dan fazla suça karışan "Lions-Cartel" suç örgütü lideri Almanya’da sınır dışı edilerek Afganistan sınırına bırakılmıştı.

İstanbul'da Afgan suç örgütüne operasyon

BAHÇELİEVLER'DE ÇETE ÜYELERİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

Afganistan’a sınır dışı edilen çete liderini sosyal medyadan yaptığı paylaşım yakalattı. Sosyal medya hesabından yaptığı İstanbul paylaşımıyla İstanbul’da olduğu anlaşılan çeteye operasyon yapıldı.  Organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri tarafından Bahçelievler'deki bir otelde kalan çete üyelerine operasyon düzenledi. Toplantı haline olan çete lideri ve ekibindeki 4 adam yakalandı.

İstanbul'da Afgan suç örgütüne operasyon

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...