Bakan Soylu: Sokağa çıkacak yüzünüz kalmayacak

Düzenleyen:
Bakan Soylu: Sokağa çıkacak yüzünüz kalmayacak

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2023’te Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti ve Cumhur İttifakı sizi öyle bir hezimete uğratacak ki, sokağa çıkacak yüzünüz kalmayacak" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisinin Hakkâri’de düzenlediği 'Teşkilat Akademisi' programında konuştu. 'Terörün kökü kazınacak' mesajını veren Bakan Soylu, tehdit ve yalanlar için de muhalefeti eleştirdi.

Millet olarak kendilerinin onlara sandıkta hesap soracaklarını kaydeden Soylu, "Terör örgütlerini tekrar bu ülkenin başına musallat etmeye çalışmanızın hesabını bu millet size sandıkta soracak. Avrupa ve Amerika ile bir olup tekrar vesayeti bu ülkenin etrafına, bu ülkeyi kafes gibi bir vesayetin içerisine alma anlayışınızı ve iştahınızı bu millet size sandıkta soracak" dedi.

"SOKAĞA ÇIKACAK YÜZÜNÜZ KALMAYACAK"

Soylu, "Bu milletin üniversitelerini karıştırmak, bu milletin gençlerinin zihinlerini bulandırma konusunda ortaya koyduğunuz iradelerinizin, yalanlarınızın, dezenformasyonlarınızın, bu milletin moralini bozma konusunda ortaya koyduğunuz bütün girişimlerin hesabını bu millet size sandıkta soracak. Kılıçdaroğlu, buradan size söylüyorum. 2023’te Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti ve Cumhur İttifakı ile sizi öyle bir hezimete uğratacağız, göreceksiniz ki bir daha sokağa çıkacak yüzünüz kalmayacak" ifadelerini kullandı.

SIRA KARAYILAN’A GELİYOR

İçişleri Bakanı Soylu, Twitter’dan yaptığı açıklamada ise Hakkâri’nin Çukurca ilçesi sınırından sızan iki teröristin, J-SİHA, yakın hava desteği ve ayrıca kara operasyonuyla ölü ele geçirildiğini bildirdi. Soylu “Laftan anlamıyorlar. Gözü alıyorsa Karayılan gelsin, fare gibi saklanmasın. Onun da sırası geliyor” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...