Ankara merkezli 25 ilde FETÖ operasyonu: 56 gözaltı kararı verildi

Ankara merkezli 25 ilde FETÖ operasyonu: 56 gözaltı kararı verildi

GÜNDEM Haberleri

Ankara merkezli 25 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda, sınav öncesi soruları ele geçirerek komiser yardımcısı olan ve soruların dağıtılmasına aracılık eden 56 FETÖ/PDY mensubu hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir'de de yapılan operasyonda 22'si kadın 25 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan 2013 yılı polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavı soruşturması kapsamında, FETÖ/PDY üyeleri tarafından yazılı sınav öncesinde sınav sorularına erişilerek örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespiti üzerine, sınav sorularını alarak komiser yardımcısı olan  ve soruların dağıtılmasına aracılık eden 56 FETÖ/PDY mensubu hakkında, Ankara merkezli 25 ilde gözaltı kararı verildi.

İZMİR'DE 22'Sİ KADIN 25 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

İzmir'de FETÖ Silahlı Terör Örgütü ile iltisaklı oldukları tespit edilen şahıslara yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 22’si kadın olmak üzere 25 şüpheli gözaltına alındı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...