Sivas’ta PKK'ya bir vurgun daha! 4 adet sığınak imha edildi

Düzenleyen:
Sivas’ta PKK'ya bir vurgun daha! 4 adet sığınak imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Sivas'ta PKK'ya yönelik yapılan operasyon kapsamında 4 sığınak bulundu. Sığınaklarda çok sayıda delil niteliğinde belge ele geçirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), PKK'ya geçit vermiyor. Ülkenin farklı bölgelerinde tespit edilen PKK inleri imha ediliyor. Sivas'ta gerçekleştirilen operasyonda 4 sığınak tespit edildi. Bulunan sığınakalrda çok sayıda delil niteliği taşıyan bulgular elde edilirken, yaşam malzemeleri ve ilk yardım ekipmanları da bulundu.

ÇOK SAYIDA YAŞAM MALZEMELERİ VE İLK YARDIM EKİPMANI BULUNDU
Sivas
Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İmranlı ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından yapılan arama tarama faaliyetleri sırasında bölücü terör örgütü PKK mensuplarına ait 4 adet sığınak tespit edildi. Bir sığınakta yapılan kazı ve incelemeler sonucu çok sayıda yaşam malzemesi ve ilk yardım ekipmanı ele geçirildi.
Açıklamada, malzeme deposu içerisinde tespit edilen delil niteliği taşıyan bulgular muhafaza altına alındığı, diğer malzemelerin İmranlı Cumhuriyet Savcısının talimatıyla yerinde imha edildiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...