Cumrhubaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Cumrhubaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in ailesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Erdoğan çifti, Başak Cengiz'in anne ve babasının üzüntülerini paylaşarak, onlara bir kez daha başsağlığı ve sabır dilediler. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet kurumlarının ailenin yanında olduğu ve kendisinin de davayı yakından takip edeceğinin mesajını verdi.

Cumrhubaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

NE OLMUŞTU?

İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde bir sitenin önünde yürüyen Başak Cengiz, bu sitede oturan Can Göktuğ B. tarafından samuray kılıçlı saldırısına uğradı. Cengiz, vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Cengiz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ankara’da yaşayan genç mimarın Ataşehir'de yapımı süren İstanbul Finans Merkezi'nde bir bankanın inşaatında görevli olduğu için İstanbul’a geldiği ve o gün de mesaiye kalacağı için servise binmediği öğrenildi. Nişanlı olan Cengiz’in cenaze töreni gözyaşlarıyla gerçekleştirilirken katil Can Göktuğ B.’nin Nöbetçi Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelinin üzerine atılı suçu ikrar etmesi ve yeterli delillerin bulunması nedeniyle tutuklanmasına hükmedildi.

Cumrhubaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TELEFONLA TAZİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla görüştüğü Başak Cengiz'in babası Avni Cengiz'e, "Başımız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Rabbim kızını cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın inşallah." dedi. Anne Beyhan Cengiz ile de görüşen Erdoğan, "Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Yani bu dünyada maalesef böyle caniler, hainler ne yazık ki demek ki varmış. Allah sabrınızı arttırsın inşallah." şekklinde konuştu.

Cumrhubaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyaretiCumrhubaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...