Düzce'de bir deprem daha meydana geldi

Düzenleyen:
Düzce'de bir deprem daha meydana geldi

GÜNDEM Haberleri

Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da ve çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından vatandaşlar büyük korku yaşarken 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem Bolu'da da hissedildi.

Son dakika deprem haberi... Son dakika Bolu deprem... Kentte meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntı yaşandı. AFAD'dan gelen bilgilere göre Düzce'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Bolu'da da hissedildi.

PEŞ PEŞE DEPREMLER

Düzce'de bugün 15.40'ta meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor. Saat 21.35'te merkez üssü Düzce olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bazı vatandaşlar, korku içerisinde evlerinden çıkarken, deprem nedeniyle endişelendiklerini belirtti.

Saat 15:57'de bir artçı deprem daha meydana gelmişti. Depremin büyüklüğü 4.3 derinliği ise 7.11 km. olarak açıklanmıştı.

Düzce'de bir deprem daha meydana geldiDüzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından bazı vatandaşlar, yaşadıkları korku nedeniyle evlerine giremiyor.

VATANDAŞLAR EVLERİNE GİREMİYOR

Merkez Cedidiye ve Azmimilli mahallelerinde ikamet eden bazı vatandaşlar, depremin ardından sokağa çıktı.

Ateş yakan ve dua eden vatandaşlar, tedbir amacıyla geceyi dışarıda geçirmeyi planlıyor.

Azmimilli Mahallesi Muhtarı Hakan Altındağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

12 Kasım 1999 Düzce Depremi'ni de yaşadıklarını dile getiren Altındağ, tedbir amaçlı evlere girmediklerini söyledi.

Altındağ, vatandaşları sakinliklerini korumaya ve dikkatli olmaya çağırdı.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA: CAN KAYBI YOK

 

Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Düzce’de yaşanan 5 şiddetindeki depremde yaralanma ve can kaybı olmadı. Olay sebebiyle, 14 panik atak ve 5 travma tanılı hastaya sağlık hizmeti sunuldu. Toplam 38 personelden oluşan 112 Acil Yardım ve UMKE Timleri bölgede görev başında. Düzce’ye ve Türkiye’ye geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

KANDİLLİ RASATHANESİNDEKİ SON DEPREMLER

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...