Meteoroloji'den 2 bölgeye kuvvetli yağış uyarısı

Düzenleyen:
Meteoroloji'den 2 bölgeye  kuvvetli yağış uyarısı

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyıları için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli yağış bekleniyor. Akşam saatlerinde etkili olması beklenen yağışın gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı öngörülüyor.

YAĞIŞIN GÖRÜLECEĞİ İLLER
Merkezden yapılan açıklamada, bugün akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir'in batı ilçeleri ve İzmir'in kuzey ilçelerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Açıklamada, bölgedeki vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve Kuzey Ege kıyılarında hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

KUVVETLİ SAĞANAK GECE SAATLERİNDE ETKİSİNİ KAYBEDECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan uyarıya göre de Trakya'da akşam saatlerinden itibaren kuvvetli ve gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Kuvvetli sağanağın gece saatlerinde etkisini yitireceği öngörülüyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...