Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı

Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Koca:"11-17 Aralık arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 11-17 Aralık arasında vaka sayısı en çok artan 9 ili açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Koca, "11-17 Aralık arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 9 ilimiz: Rize, Isparta, Artvin, Eskişehir, Trabzon, Kastamonu, Nevşehir, Ordu, Erzincan." dedi. 11-17 Aralık arasından en çok vaka sayısı artan il 55,76 ile Rize oldu.

Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı

 

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 100 bin kişide illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı. Bakan Koca Twitter hesabında "11-17 Aralık arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında." açıklamasıyla illere göre haftalık vaka sayısı haritasını açıkladı. 11-17 Aralık arasında vaka sayısı en çok olan il  456,84  ile yine Çankakale oldu.

Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...