Fırat Kalkanı Bölgesi'ne saldırı: 8 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
Fırat Kalkanı Bölgesi'ne saldırı: 8 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesine havan ve ÇNRA atışlarıyla saldıran 8 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

"Fırat Kalkanı bölgesine havan ve ÇNRA atışlarıyla saldıran PKK/YPG'li teröristlere ateş destek vasıtalarımız ile sert bir karşılık verildi. İlk belirlemelere göre saldırıyı gerçekleştiren 8 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirilerek kullandıkları araçlar da imha edildi."

Fırat Kalkanı Bölgesi'ne saldırı: 8 terörist etkisiz hale getirildiBİNGÖL'DE EREN-6 OPERASYONU SÜRÜYOR

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, zorlu kış şartlarına rağmen Eren Kış-6 operasyonunun devam ettiğini bildirdi.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca Bingöl genelinde Eren Kış-6 operasyonunun zaman zaman geçen çetin kış şartlarına rağmen bölücü terör örgütünün kış üstlenmesini engellemek, teröristleri etkisiz hale getirmek, kullanılan sığınak ve barınakları imha ederek kullanılmaz hale getirmek maksadıyla kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

Fırat Kalkanı Bölgesi'ne saldırı: 8 terörist etkisiz hale getirildi

BATMAN'DA EREN KIŞ-14 OPERASYONU BAŞLADI

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Batman İlinde “EREN KIŞ-14 (GÖMÜK) ŞEHİT J.ASB.KD.ÜÇVŞ Süleyman Gür Operasyonu" başlatıldı. Operasyonda Batman İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 620 personel, 44 operasyonel tim görev alıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...