İstanbul'da motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sona eriyor

Düzenleyen:
İstanbul'da motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sona eriyor

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi, yarın sabah 08.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağının sona ereceğini açıkladı.

İstanbul'da motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı yarın sabah 08.00'den itibaren sona erecek. İstanbul'da bir haftadır etkili olan kar yağışı sebebiyle kentte çok sayıda önlem alındı. Bu önlemlerden biri de motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarının yasaklanmasıydı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya konu ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

YASAK YARIN SABAH SONA ERİYOR

İstanbul Valisi Yerlikaya bu yasağın yarın sabah itibarıyla sona ereceğini duyurdu. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kıymetli İstanbullular; yarın saat 08.00’den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sona erecektir. Kurallara riayet eden bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...