Başbakan hafta sonu Adana'da 3 mitinge katılacak

/ Kaynak: İHA
Başbakan hafta sonu Adana'da 3 mitinge katılacak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Erdoğan'ın konuşacağı AK Parti'nin Adana mitingi 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşacağı AK Parti'nin Adana mitingi 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Miting sonrasında Başbakan Erdoğan Adana'da kalacak ve pazar günü Kozan'da saat 12.00'de, Ceyhan'da ise saat 15.00'teki mitinglere de katılacak. nbsp;Daha önce pazar günü diye duyurulan Adana mitingin cumartesiye alındığını açıklayan AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, değişiklik için Adanalılardan özür diledi. Ziyaeddin Yağcı, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan cumartesi günü saat 16'da İstasyon Meydanı'nda halkımıza hitap edecek ve Adana'da kalacaktır. Başbakanımızın Adana'ya bir gün önce gelmesi aslında bizleri daha da sevindirmiştir. Bu durum Başbakanımızın Adana'ya ne kadar önem verdiğini de gösteriyor. Ayrıca Kozan ve Ceyhan ilçelerimizde mitingler yapacak olan Başbakanımız, halkımızla kucaklaşıp onlara da hitap edeceklerdir. 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'daki mitingimiz ile Kozan'da saat 12.00'de, Ceyhan'da ise saat 15.00'te gerçekleşecek mitinglerimize tüm halkımız davet ediyorum." ifadelerini kullandı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...