Ekrem İmamoğlu özür diledi

Ekrem İmamoğlu özür diledi

GÜNDEM Haberleri

Ekrem İmamoğlu'nun eleştirilen uçak fotoğrafı ile ilgili "Hiç umurumda değil" demesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.Olayın büyümesi sonrası İmamoğlu özür diledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisinde gazetecilerle çekilen ve eleştirilen fotoğrafla ilgili “Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil” sözleri birkaç gündür tartışılıyordu. Bu açıklamaların ardından İmamoğlu, Twitter’da binlerce takipçi kaybetti. Olayın büyümesi sonrası Ekrem İmamoğlu, tepki çeken sözleri için özür diledi. İmamoğlu “Ben çiftçi çocuğuyum, benden kibir doğmaz. Bu açıklamaları yapan arkadaşlardan, sadece ve sadece konuşmada kullandığım ‘vız gelir tırıs gider’ sözlerimden dolayı özür diliyorum. Benimle dertleşmek, eleştirisini bana söylemek isteyen herkesi bir salona davet edeceğim, hepsini tek tek dinleyeceğim” ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...