Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu'na bombalı saldırı düzenlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu'na bombalı saldırı düzenlendi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Paris’teki Türk Başkonsolosluğu'na el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendi. Saldırıda konsolosluk binası hasar gördü.

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Türkiye Başkonsolosluğu'na kimliği belirsiz kişiler tarafından el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. Saldırıda başkonsolosluk binasında hasar oluştu. Paris’teki Boulogne-Billancourt’a bulunan Türkiye Başkonsolosluğu'na dün gece yerel saatle 02.00 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından EYP'li saldırı düzenlendi.  

SALDIRIYI ÜSTLENEN OLMADI

Saldırıda başkonsolosluk binasının duvarında ve camlarında hasar meydana gelirken, olayda yaralanan olmadığı ifade edildi. Paris polisi saldırıda kullanılan patlayıcının türünü tespit etmek ve failleri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatarak, bölgeyi güvenlik çemberi altına aldı. Saldırıyı henüz üstlenen olmadığı aktarıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...