Son dakika: 'Eren Abluka-12 Operasyonu' başladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Son dakika: 'Eren Abluka-12 Operasyonu' başladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı tarafından Hatay'da 887 personelin katılımıyla 'Eren Abluka-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz Operasyonu' başlatıldı.

Terörü ülke gündeminden çıkarmak ve teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla sürdürülen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Hatay'da 'Eren Abluka-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz Operasyonu' başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla başlatılan operasyona 887 personel katıldı.

Son dakika: 'Eren Abluka-12 Operasyonu' başladı

BİRÇOK İLDEN KATILIM

Operasyonda Hatay, Gaziantep, Osmaniye İl Jandarma komutanlıkları ve Hatay Emniyet Müdürlüğünce jandarma komando, jandarma özel harekat (JÖH), polis özel harekat (PÖH) ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 887 personel, 67 operasyonel tim görev alıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...