Dolandırıcılık iddiası: Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dolandırıcılık iddiası: Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Dolandırıcılık suçundan hakkında araması olan sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, yapılan GBT sorgulamasında ekipler tarafından gözaltına alındı.

Sosyal medya fenomeni bu kez de yakayı ele verdi. Bir zamanlar 'Örümcek korkun mu?'sözleriyle çektiği videoyla ünlü olan sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu İzmir'in Ödemiş ilçesinde polisler tarafından GBT sorgusunda hakkında dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyl arama kararı bulunduğu tespit edildiğ ve gözaltına alındı.

AYNI SUÇTAN TUTUKLANMIŞTI

Yapılan GBT incelemesinin ardından Barankoğlu, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Simge Barankoğlu'nun emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Barankoğlu'nun daha önce de aynı suçtan tutuklanmıştı.

Dolandırıcılık iddiası: Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındıHakkında dolandırıcılık suçundan aranması olduğu öğrenilen sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, İzmir'in Ödemiş ilçesinde gözaltına alındı.

ÖNCEKİ TUTUKLAMA 

Öte yandan Simge Barankoğlu, Aralık 2021'de, sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı öne sürülen suç şebekesine İzmir polisi tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Barankoğlu, Ocak ayında çıkarıldığı mahkemece serbest kalmış ve 56 günlük tutukluluğu sona ermişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...