PKK'ya darbe üstüne darbe! 4 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
PKK'ya darbe üstüne darbe! 4 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Pençe-Kilit Operasyonları sonrası özellikle bugün terör örgütü PKK'ya ağır darbe vuruldu. Sabah saatlerinden itibaren gelen açıklamalarda PKK'nın sözde saha sorumlusu terörist etkisiz hale getirildi. Ardından İçişleri Bakanlığı bir açıklama yaptı ve Eren Abluka operasyonlarında Gri Listede olduğu öğrenilen bir PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Bunların ardından Mehmetçik PKK'ya bir darbe daha yaşattı ve Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olan  4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.Milli Savunma Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. 

Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan 4 PKK/YPG’li terörist Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi."

PKK'ya darbe üstüne darbe! 4 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...