Ekipler harekete geçti: 'Kocaeli'de helikopter düştü' iddiası asılsız çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ekipler harekete geçti: 'Kocaeli'de helikopter düştü' iddiası asılsız çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kocaeli’de helikopter düştüğüne dair ihbar yapıldı. Güvenlik ve sağlık ekipleri olay yerine intikal ederken, ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

 Kocaeli’nin Körfez ilçesinde helikopter düştüğüne dair yapılan ihbar üzerine ekipler harekete geçti. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerinin incelenmesinin ardından ihbarın asılsız olduğu, vatandaşların işaret fişeğini helikopter sandığı ortaya çıktı.

İŞARET FİŞEĞİNİ HELİKOPTER SANMIŞLAR

Olay, Körfez ilçesine bağlı Melen Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede işaret fişeğini gören vatandaşlar, helikopter düştüğünü zannederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler bölgede detaylı arama çalışması yaptı. Ekiplerin yaptığı aramalarda ihbarın asılsız olduğu belirlendi.

Ekiplerle birlikte arama çalışmasına katılan Murat Koç adlı vatandaş, "Belen köyünde hayvancılıkla uğraşıyorum. Helikopterin düştüğüne dair bize bilgi gelince bu bölgeye hakim olduğumuz için etrafa motosikletle baktık ancak bir şey göremedik. Jandarma ve muhtarla iletişime geçtim, her yeri kontrol ettik. Bir şey bulamadık. Bölgeye hakim olduğumuz için her yere baktık. Motosikletle gidebileceğimiz en uç yerlere kadar gittik baktık. Bu bölgeye düşmedi. Bu bölgede olsaydı illaki görürdük, bilirdik" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...