Balıkesir'de korkutan orman yangını

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Balıkesir'de korkutan orman yangını

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Balıkesir'de ormanlık alanda çıkan yangın erkenden yapılan hava ve kara müdahaleleri ile kontrol altına alındı. Ormanlık alanda çıkan yangında ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Dün Marmaris'te çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçramış , erkenden yapılan çok sayıda hava ve kara aracı ile saatler sonra kontrol altına alınabilmişti . Bugün bir yangn daha çıktı ve yürekler ağza geldi. Balıkesir'de çıkan yangın, Havran ilçesi Halaçlar Mahallesi'nde meydana geldi. Ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

20 ARAÇ BİRDEN MÜDAHALE ETTİ

Alevler rüzgarında etkisiyle büyürken dumanları gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 1 ilk müdahale aracı, 5 arazöz, 4 su ikmal aracı, 1 dozer, 1 kara ekibi ve 1 itfaiye aracı ile karadan, 2 uçak ve 5 helikopter ile havadan müdahale etti. 

Balıkesir'de korkutan orman yangını

KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın havadan ve karadan müdahale sonrası kısa süre içerisinde kontrol altına alındı. Ekiplerin yangın yerinde soğutma çalışması sürüyor. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Balıkesir'de korkutan orman yangını

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...