Avcılar sahilde panik! 14 yaşındaki Suriyeli denizde boğuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Avcılar sahilde panik! 14 yaşındaki Suriyeli denizde boğuldu

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Avcılar'da denize giren Suriyeli Ahmed Alizzo, denizde çırpınmaya başlayınca cankurtaranlar harekete geçti. Sudan çıkarılan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Adıyaman'daki Kahta Çayı'nda da 17 yaşındaki Süleyman Gere boğuldu.

İstanbul Avcılar'daki Deniz Köşkler halk plajında acı bir olay gerçekleşti. Akşam saatlerinde denize giren Suriye uyruklu 14 yaşındaki Ahmed Alizzo, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.

Arkadaşlarının yardım çığlıklarını duyan cankurtaranlar, suya atlayıp çocuğu çıkardı. İhbar sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Alizzo'yu özel bir hastaneye kaldırdı. Çocuk doktorların bütün müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

KAHTA ÇAYI, GENCİ YUTTU

Bir üzücü haber de Adıyaman Kahta'dan geldi. 17 yaşındaki Süleyman Gere, serinlemek için Kahta Çayı'na daldı. Ancak bir daha geri çıkamadı. Vatandaşlar, jandarma ve sağlık ekiplerini çağırdı. Dalgıçlar, 1 saat süren aramalar sonucu gencin cesedine ulaştı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...