Adana'da can pazarı! Tarım işçilerini taşıyan midibüsün devrildi: 15 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Adana'da can pazarı! Tarım işçilerini taşıyan midibüsün devrildi: 15 yaralı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. Tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi, yaralanan 15 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 15 kişi hastanelik oldu. Feci kaza merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi Sümbül Caddesi'nde yaşandı.  

KALDIRIMA ÇARPIP DEVRİLDİ

Tarım işçilerini taşıyan midibüs sürücünün direksiyon hakimiyetinden çıkarak önce kaldırıma çarptı, son devrildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine adrese  polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

15 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Can pazarı yaşanan kaza yerinde sürücü ve 14 tarım işçisi yaralandı. Sağlıkçılar tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. 

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...