Adana'da dehşet! Şükrü Akkoyun sokak ortasında infaz edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da bir kişi aracı ile seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vuruldu. İsminin Şükrü Akkoyun olduğu öğrenilen genç kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Korkunç olay Adana'da yaşandı. Şükrü Akkoyun isimli bir genç arabası ile seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu canından oldu. Olay, Seyhan ilçesine bağlı Hanedan Mahallesi’nde yaşandı.

Adana'da dehşet! Şükrü Akkoyun sokak ortasında infaz edildi

ARASI İLE SEYİR HALİNDEYKEN İNFAZ EDİLDİ

Şükrü Akkoyun hafif ticari aracıyla ilerlediği sırada kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar aracı kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunlardan biri Akkoyun'un başına isabet etti. Talihsiz adam daha sonra aracı ile bir iş yerine çarptı.

Adana'da dehşet! Şükrü Akkoyun sokak ortasında infaz edildi

KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlıkçılar tarafından Adana Şehir Hastanesine kaldırılan Şükrü Akkoyun burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...