Adana'da iki grup sokak ortasında çatıştı, yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Adana’da aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup sokak ortasında birbirlerine kurşun yağdırdı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Çatışma anı ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Adana'da sokak ortasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hastanelik oldu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde yaşandı. R.A. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi motosikletle husumetli olduğu S.E ve oğlu M.E’nin oturduğu evin sokağına geldi.

BİRBİRLERİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Bunun üzerine iki grup birbirlerine tabanca ile ateş açıp kaçtı. Olay anı anbean güvenlik kamerasınca görüntülendi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Yaralanan R.A, S.E ve M.E hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan R.A’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...