İstanbul'da sıcak saatler! Öğlen başlayan kavga akşam çatışmaya döndü, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da sıcak saatler! Öğlen başlayan kavga akşam çatışmaya döndü, ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Fatih'te Katip Kasım Mahallesi'nde kurulan semt pazarında bir kişi eline aldığı biber gazını sağa sola sıktı. Bölgede bulunan bir esnaf ise adamı uyardı. Akşam saatlerinde olay yerine tekrar gelen adam kendisini uyaranları öldürdü, etrafta bulunan 4 kişiyi de yaraladı.

İstanbul Fatih'te çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi, öğle saatlerinde Katip Kasım Mahallesi'nde kurulan semt pazarında etrafa kontrolsüz şekilde biber gazı sıktı.

GAZDAN ETKİLENEN ESNAF ZANLIYI UYARINCA TARTIŞMA ÇIKTI

Bölgede tavukçuluk yapan Beşir K. ve Harun K, müşterilerinin biber gazından rahatsız olması üzerine dışarı çıkıp zanlı ile tartıştı.

ÖĞLEN BAŞLAYAN TARTIŞMA AKŞAM SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNDÜ

Tartışmanın ardından akşam saatlerinde tekrar olay yerine gelen şüpheli, Beşir K. ve Harun K'ye silahla ateş açtı. Bu kişilerin de silahla karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Şüpheli daha sonra olay yerinden kaçtı.

2 KİŞİ ÖLDÜ 4 KİŞİ DE YARALANDI

Çatışmada ağır yaralanan Beşir K. ve Harun K. kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybederken, çevredeki 4 kişi de hafif yaralandı.

ZANLI KISA SÜREDE YAKALANDI

Şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...