Adıyaman'da hasarlı evden pencere sökmeye çalışan Zeynel Malacı canından oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adıyaman'da hasarlı evden pencere sökmeye çalışan Zeynel Malacı canından oldu

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da feci bir olay yaşandı. Hasarlı bir binaya girip pencereyi sökmeye çalışan 24 yaşındaki genç feci şekilde can verdi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremden etkilenen illerden biri de Adıyaman olmuştu. Adıyaman'da bir genç hasarlı evin pencerelerini sökmek istedi. O esnada kırılan camlar boynunu kesti talihsiz genç ise canından oldu.

İKİNCİ EL OLARAK ALMAK İSTEDİĞİ CAMLAR SONU OLDU

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; 24 yaşındaki Zeynel Malacı, Atatürk Bulvarı eski Fatih Polis Merkezi yakınlarında bulunan depremde ağır hasar alan bir binanın pencerelerini ikinci el olarak almak istedi. Binaya giren genç, pencereleri sökmek isterken camlar patladı.

Adıyaman'da hasarlı evden pencere sökmeye çalışan Zeynel Malacı canından oldu

Boynu kesilen Malacı, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlıkçılar tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen talihsiz genç burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...