Ağrı'da anne babasıylayken kaybolan 6 yaşındaki Miray Asel Ülgar'ın cesedi bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Ağrı’da, ailesiyle hayvanlara bakmak için ahırların bulunduğu alana giden 6 yaşındaki Miray Asel Ülgar, ortadan kaybolmuştu. Ekiplerin yaptığı aramalar sonucu çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Miray, ahırın arkasındaki foseptik çukurunda bulundu.

Ağrı'da yürekleri yakan bir olay meydana geldi. 6 yaşındaki bir çocuk, feci şekilde can verdi. Acı vaka şöyle gerçekleşti: Fırat Mahallesi'nde oturan Reis-Güleser Ülgay çifti, öğle saatlerinde kızları Miray Asel ile 100. Yıl Mahallesi'nde hayvanlarının bulunduğu ahıra gitti. Karı koca hayvanlara bakarken çocukları arabada kaldı. Bir süre sonra arabaya dönen ikili, kızlarını bulamadı. Panikle etrafta arama yapan aile, bir sonuç alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

ARACINA DÖNEN BABA KIZINI BULAMADI

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, çocuğun bulunması için çalışma başlattı. Ahırın arka tarafında bulunan foseptik çukurunda kepçe desteğiyle yoğunlaştırılan aramada, küçük Miray'ın cansız bedenine ulaşıldı.

ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİYLE BELLİ OLACAK

Ceset otopsi için Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...