Aile Bakanlığı'nda devir teslim töreni... Yanık, görevi Göktaş'a bıraktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aile Bakanlığı'nda devir teslim töreni... Yanık, görevi Göktaş'a bıraktı

GÜNDEM Haberleri

Derya Yanık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevini halefi Mahinur Özdemir Göktaş'a devretti.

Derya Yanık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevini halefi Mahinur Özdemir Göktaş'a devretti. Tesli töreninde konuşan yeni bakan Göktaş, "Bu bakanlık kimsesizlerin kimsesi olma yükümlülüğünü yerine getiren bir bakanlık" ifadelerini kullandı.

Göktaş'ın konuşmasında satır başları:

"AİLE YAPISINI İHMAL EDEMEYİZ"

"Türkiye'nin geleceğini inşa edecek bir yerden bahsediyoruz" diyerek konuşmasına başlayan Yanık, görevi bıraktığı Göktaş'a başarılar diledi.

Yanık, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kadın çalışmaları bakanlığımızın en önemli çalışmalarından biri. Yabana atmamız, ihmal etmemiz mümkün değil. Kadın haklarını önümüzdeki süreçte de geliştirmek mecburiyetindeyiz. Bakanlığımız bir diğer önemli konusu aile yapısı. Birbirini destekleyen ve kollayan aile yapısını korumaya devam edeceğiz." dedi.

“TÜRKİYE, ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR ÜLKE”

6 Şubat depremlerinin açtığı yaraları sarmaya çalışan bakanlığın önceki çalışanlarına teşekkür eden Göktaş, şunları söyledi:

Toplumların şekillenmesinde, değer yargılarının kuşaktan kuşağa aktarılmasında ailenin öneminin farkındayız. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar, engelliler, şehit ve gazi yakınlarımızla olan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bakanlığımız, toplumun bütün kesimlerini kucaklıyor ve Türkiye Yüzyılı'na hazır. Çocuklarımın artık binlerce kardeşi var.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...