Aliyev ile Paşinyan Münih'te bir araya geldi! "Barış müzakerelerine devam" kararı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile üçlü görüşmeye katıldı. Aliyev ve Paşinyan daha sonra baş başa görüştü. İki lider barış anlaşması müzakerelerine devam edilmesi konusunda mutabık kaldı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Almanya’nın Münih kentinde temaslarını sürdürüyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Aliyev, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile konferans çerçevesinde üçlü görüşme gerçekleştirdi.

Aliyev ile Paşinyan Münih'te bir araya geldi!

BARIŞ GÖRÜŞMELERİNE DEVAM EDECEKLER 

Üçlü görüşmenin ardından Aliyev ve Paşinyan, baş başa görüştü. İki liderin görüşmesinde, her iki ülkenin dışişleri bakanlarına yakın zamanda yeniden bir araya gelerek barış anlaşması müzakerelerine devam edilmesi talimatı verildi. Aynı zamanda sınırların belirlenmesi ve çizilmesine ilişkin müzakerelerin de sürdürülmesi konusunda mutabık kalındı.

 

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Oguzhan17 Şubat 2024 22:05

Azebaycan ve Ermenistan anlaşmaya razılar,hatta anlaştılar ancak Batılı bozguncu, emperyalist ülkeler anlaşmalarını istemiyorlar.

Sonraki Haber Yükleniyor...