Ankara'da hayvan kavgası kanlı bitti! Arabayla ezilen 7 kişi hastanelik oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ankara'da hayvan kavgası kanlı bitti! Arabayla ezilen 7 kişi hastanelik oldu

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'da akıl almaz bir olay yaşandı. Küçükbaş hayvanların kapısının önünü kirletmesine sinirlenen adam şikayetini dile getirdi sonrasında ortalık savaş alanına döndü. Olaylar büyüdü araya yakınlar da girdi, hayvancılardan biri araba ile karşı tarafı ezdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. 2'si ağır 7 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde küçükbaş hayvanlar yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada araba ile ezilen 7 kişi yaralandı içlerinden ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

HAYVANLAR YÜZÜNDEN İNSANLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Olay, 25 Mayıs günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Gülveren Mahallesi Besihaneler Bölgesi’nde yaşandı. Küçükbaş hayvanların kapısının önünü kirletmesine sinirlenen S.Ö, hayvanların sahibi İ.Y’nin yanına giderek şikayetlerini dile getirdi.

ÖMER ÖZKAN'IN YEĞENİ VE DAMADI DA KAVGAYA KARIŞTI

Sözlü tartışma İ.Y ve yanındakilerin S.Ö’ye saldırmasının ardından kavgaya dönüştü. Bunun üzerine S.Ö yakınlarına haber vermesi üzerine olay büyüdü. Olay yerine gelen ünlü Doktor Prof. Dr. Ömer Özkan’ın yeğeni Serkan Özkan ve damadı Yunus Emre Ovacık kavgayı ayırırken, İ.Y’nin yakınları olduğu öğrenilen bir kişi arabayı kavganın olduğu alana hızla sürdü.

Ankara'da hayvan kavgası kanlı bitti! Arabayla ezilen 7 kişi hastanelik oldu - 1. Resim

ARABAYLA EZİLEN 7 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Olayda Prof. Dr. Ömer Özkan’ın yeğeni Serkan Özkan ve damadı Yunus Emre Ovacık ile birlikte toplamda 7 kişi yaralandı. Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Serkan Özkan ve Yunus Emre Ovacık’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...