Antalya'da yol kenarında kadın cesedi bulundu! Kimliği belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Antalya'da yol kenarında kadın cesedi bulundu! Kimliği belli oldu

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da iki gün önce yol kenarındaki otluk alanda kadın cesedi bulundu. Ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar sonucu kadının kimliği belli oldu. Ceset, 44 yaşındaki Ayşe Dilek'e ait çıktı.

Antalya'da yol kenarında cesedi bulunan kadının kimliği belli oldu. Korkunç olay iki gün önce Kepez ilçesine bağlı Göksu Mahallesi 6862 Sokak'ta yaşandı.

Antalya'da yol kenarında bir kadın cesedi bulundu! Kimliği belli oldu - 1. Resim

BİSİKLET SÜRERKEN CESET BULDU

Yol üstünde bisikleti ile ilerleyen Ahmet Üresin isimli bir vatandaş otluk alandaki battaniyeyi fark etti. Altında bir kadının cesedi vardı, paniğe kapılan adam durumu önce yakınlarına sonra polise haber verdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçılar yaptığı ilk kontrolde 40 yaşlarındaki kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Antalya'da yol kenarında bir kadın cesedi bulundu! Kimliği belli oldu - 2. Resim

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Üzerinden kimlik çıkmayan kadının, vücudunda herhangi yara ve darp belirtisi olmadığı tespit edildi. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından iki gün önce öldüğü tahmin edilen kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CESET AYŞE DİLEK'E AİT ÇIKTI

Ekiplerin yaptığı incelemede cenazenin 44 yaşındaki Ayşe Dilek'e ait olduğu belirlendi. Dilek'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası tespit edilecek.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 5 Mart 2024 07:24

İnsanlıktan çıkmış durumdayız. Can alıp götürüp bir kenara çöp gibi atmak korkunç. Her gün cinayet haberleri okur olduk.

Sonraki Haber Yükleniyor...