'Babamla aranızda ne geçti?' dedi, dehşet saçtı! Bayılarak kurtuldu, o anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Sarıyer'de dehşete düşüren bir şiddet olayı yaşandı. Babasına küfür eden adamı konuşmak için arkadaşının ofisine çağıran şahıs yapmadığını bırakmadı. Korku dolu anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sarıyer’de bir genç, babasına küfrettiği için konuşmak üzere bir arkadaşının ofisine çağırdığı adamın silahını alıp bacaklarından vurdu. Öfkeli şahıs daha sonra yaşlı adamı darp etti. Dehşet sanı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

BABASI İLE KÜFÜRLEŞMİŞLER

Korkunç olay önceki gece Sarıyer'de yaşandı. Remzi K. ile Ömer B.’nin babası arasında küfürleşme yüzünden tartışma çıktı. Taraflar ayrıldı ancak aralarındaki husumet kapanmadı. Bu durumdan rahatsızlık duyan Ömer B., önce Remzi K.’nın oğlunu aradı. Ancak ulaşamayınca bu kez olayı konuşmak için Remzi K.’yı arayarak bir arkadaşının ofisine çağırdı.

"AMCA BU ÇALIŞIYOR MU?" DEDİ ATEŞ ETTİ

Daveti kabul eden Remzi K., yanında silahı ile Ömer B.’nin çağırdığı bir tekel bayiine ait ofise gitti. Burada masanın başındaki koltuğu oturan Remzi K., silahını da çıkartıp masaya koydu. O esnada Ömer B., Remzi K.’ya “babamla aranızda ne geçti” diye sordu. Duyduğu cevap karşısında öfkelenen genç, adamın masaya koyduğu silahı alıp “amca bu çalışıyor mu” dedikten sonra ateş açtı. Remzi K.’yı sağ bacağından vuran Ömer B. bununla da kalmadı. Yakasına yapıştığı adama peş peşe yumruklar attı.

SAVUNMASI 'PES' DEDİRTTİ

Genç yanındaki arkadaşlarının araya girmesi üzerine duruldu ve ofisten ayrıldı. Bir süre baygınlık geçiren Remzi K. ise kendi çabaları ile en yakın hastaneye gidip ameliyata alındı. Tedavisinin ardından taburcu olan adam karakola gidip durumu anlattı ve şikayette bulundu. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahsın ifadesinde, korkutmak istediğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...