Bağcılar'da dehşet! Kar maskeli şahıs, 13 yaşındaki çocuğu bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bağcılar'da arkadaşların oyunu kötü bitti. Bir çocuk, okulda tartıştığı arkadaşını evine kadar takip etti. Kafasına kar maskesi geçiren ortaokul öğrencisi, 13 yaşındaki R.U.Y'u zile bastığı esnada art arda bıçakladı. Saldırgan gözaltına alınırken yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı.

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet eden 13 yaşındaki R.U.Y, okulda arkadaşı H.Ç.Ç. ile tartıştı. Diğer öğrencilerin araya girmesiyle olay büyümeden yatıştırıldı.

ADIM ADIM İZLEDİ

İddiaya göre kin güden H.Ç.Ç, iki gün sonra arkadaşını okul çıkışı takip etti. R.U.Y. evinin önüne geldiğinde kafasına kar maskesi geçirip arkadan bıçakla saldırdı. Zanlı kaçarken bacağından yaralanan çocuk, can havliyle kendisini eve attı. R.U.Y. hastaneye kaldırılırken H.Ç.Ç. kısa süre sonra gözaltına alındı.

"ZİLE BASTIĞI AN BIÇAKLIYOR"

H.Ç.Ç'nin sınıfta herkese sataştığını söyleyen Nuray Y. "Damat oyunu diye bir oyun varmış. Oyun icabı bu çocuğu ortaya alıp dövmüşler. O da oğlumdan bilip 'Bunu sen yaptırdın' demiş. Gücü buna yettiği için karnına yumruk atmış. Arkadaşları araya giriyor, konu orada kapanıyor. Ancak bu iki gün sonra oğlumun peşinden geliyor. Çocuğum tam zile bastığında iki defa bıçaklıyor. Bildiğin kumpas kurmuş. Ben işteydim, babaannesi alıp hastaneye götürüyor" dedi.

ŞİMDİ BUNU YAPAN İLERİDE NELER YAPAR"

Nuray Y, bıçağın toplardamara denk geldiğini belirterek "Eğer iyileşmezse yeni bir operasyon geçirecek. Şu an genel durumu iyi. Kendi çocuğuma mı üzüleyim, bunu yapana mı? Şikâyetçi olduk. Ceza almasını istiyoruz. Bu yaşta bunu yapan ileride daha kötü şeyler yapar. Sürekli disiplin cezası alıyormuş” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...