Bahçeli talimat verdi: MHP'de seçim hazırlıkları başladı

Düzenleyen:
Bahçeli talimat verdi: MHP'de seçim hazırlıkları başladı

GÜNDEM Haberleri

Genel Başkan Devlet Bahçeli seçim beyannamesi talimatıyla MHP’de seçim hazırlıkları başladı. AK Parti’de seçim hazırlıklarının ardından MHP’de de hazırlıklar başladı. MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli seçim beyannamesi talimatı verdi. Talimat üzerine tüm genel başkan yardımcıları beyanname için mesai yapmaya başladı.

NTV’de yer alan habere göre, Milliyetçi Hareket Partisi'nde 2023 seçimi için hazırlıklar başladı. Hem masa da hem de sahada hızlanacak çalışmalar için genel başkan Devlet Bahçeli, eylül ayında sahaya inecek. Seçim mitinglerinin ilk adresiyle Sivas olarak belirlendi. 

TAKLİMAT VERİLDİ, ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bahçeli, seçim beyannamesinin hazırlanması için de talimat verdi. Talimat üzerine tüm genel başkan yardımcıları beyanname için mesai yapmaya başladı. 

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ VURGUSU

MHP, beyannamede Cumhuriyet'in 100. yılını ön plana çıkaracak. Cumhurbaşkanılığı Hükümet Sistemi ile ikinci yüzyılda Türkiye’nin daha da güçleneceğine vurgu yapacak. Diplomatik alanda atılan adımlar, sınır güvenliği ve Türkiye'nin bölgedeki öncü rolü beyannamede yer alacak. Refahın artırılması ve tüm vatandaşlara yayılması için yer alacak önerilerle ekonomi de önemli başlıklar arasında olacak. Çalışmaların eylül ayı bitmeden tamamlanması planlanıyor. Komisyonun ise ortak strateji için ekim ayında bir araya gelmesi bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...