Bakan Özhaseki: Hedefimiz sıfır emisyon ve yeşil kalkınma

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Özhaseki: Hedefimiz sıfır emisyon ve yeşil kalkınma

GÜNDEM Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Dünya Çevre Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, hedeflerinin sıfır emisyon ve yeşil kalkınma olduğunu duyurdu.

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Dünya Çevre Günü'nü kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a da teşekkür eden Özhaseki, "Gayemiz, Cumhurbaşkanımızın ortaya koydukları 2053 net sıfır emisyon ve yeşil kalkınma hedefine ulaşmaktır" dedi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Gayemiz, Cumhurbaşkanımızın ortaya koydukları 2053 net sıfır emisyon ve yeşil kalkınma hedefine ulaşmaktır” dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Dünya Çevre Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Dünyanın iklim değişikliğinin ağır etkileriyle karşı karşıya kaldığı belirten Özhaseki, “Bütün insanlık olarak buna dur dememiz gerekiyor.

Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncülüğünde küresel bir çevre hareketine dönüşen Sıfır Atık’ı bir yaşam tarzı haline getirmeyi, millet bahçelerimizle şehirlerimizde yeşil alanlarımızı artırmayı, doğal alanlarımızı ve su kaynaklarımızı korumayı asli bir vazife olarak görüyoruz.

Bakan Özhaseki: Hedefimiz sıfır emisyon ve yeşil kalkınma

Gayemiz, Cumhurbaşkanımızın ortaya koydukları 2053 net sıfır emisyon ve yeşil kalkınma hedefine ulaşmaktır. Bu hedefe 85 milyon hep birlikte ulaşacağız. Daha yeşil ve daha temiz bir dünya temennisiyle Dünya Çevre Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...