Balıkesir'de acı olay! Yediği meyve canından etti, ikizi tek kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Balıkesir'de acı olay! Yediği meyve canından etti, ikizi tek kaldı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Balıkesir'de soluk borusuna meyve kaçan 6 yaşındaki Ulaş Topçu, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Talihsiz çocuk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ulaş'ın bir de ikizinin olduğu öğrenildi.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, soluk borusuna yediği meyvenin parçasının kaçması sonucu fenalaşan 6 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YEDİĞİ MEYVE SOLUK BORUSUNA KAÇTI

Acı olay İlçeye bağlı kırsal Ocaklar Mahallesi'ndeki bir evde yaşandı. Annesi, meyve yiyen oğlunun nefes alamadığını fark etti. Soluk borusuna meyve parçası kaçan Ulaş Topçu, çevredekilerin yardımıyla Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İKİZİ TEK KALDI

Doktorların çabasına rağmen kurtarılamayan çocuğun cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. İkizi de olduğu öğrenilen çocuğun cenazesinin, İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...