Beylikdüzü’nde korkunç olay! Bankta oturan genç kafasından vurulmuş halde bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Beylikdüzü’nde bankta hareketsiz halde duran bir genç çevredekilerin dikkatini çekti. Yanına gidenler genci kafasından vurulmuş halde buldu. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılan gencin yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Beylikdüzü’nde dün gece korkunç bir olay yaşandı. Büyükşehir Mahallesi’ndeki bir sitenin önünde bankta oturan gencin hareket etmemesinden şüphelenen vatandaşlar yanına gitti. Gördükleri karşısında şoke olanlar telefonuna sarıldı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi.

 

YANINDA SİLAH BULUNDU

Yanında silah olan 20 yaşındaki Muhammet Fatih B.’nin kafasından vurulduğu tespit edildi. Adrese gelen sağlıkçılar genci hastaneye kaldırdı. 

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Olay yeri inceleme ekipleri gencin bulunduğu bankta çalışma yaparken bir adet mermi kovanı buldu. Muhammet Fatih B.’nin yoğun bakımda olduğu öğrenilirken polis ekiplerinin konu ile ilgili çalışmaları devam ediyor

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...