Biri çocuk 3 kişiyi öldürdü, mağarada yakalandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adıyaman’da eşini, bacanağını ve bacanağının 9 yaşındaki oğlunu öldüren Kasım A. mağarada yakalandı. Zanlı ve ona yataklık yapan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adıyaman’da eşini, bacanağını ve bacanağının oğlunu öldüren Kasım A. ile yardım ve yataklık yaptığı belirtilen 3 kişi tutuklandı.

3 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP MAĞARADA SAKLANDI

Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyü'nde yaşayan Kasım A., tartıştığı eşi Tuğba Avcı, bacanağı Abidin Avcı ve bacanağının oğlu 9 yaşındaki Mustafa Avcı’yı silahla vurarak öldürdü. İşlediği cinayetlerin ardından olay yerinden kaçan şahıs, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından bir mağarada yakalandı.

Biri çocuk 3 kişiyi öldürdü, mağarada yakalandı! - 1. Resim

YATAKLIK YAPANLAR DA TUTUKLANDI

Jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan Kasım A. ile yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen Murat A., Mehmet A. ve Hacı A., İl Jandarma Komutanlığı Özel Hareket Tabur Komutanlığı ekiplerince alınan yoğun güvenlik önlemleri altında Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Katil zanlısı ve ona yataklık edenler adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...