Bodrum'da anne-kızın korkunç ölümü! Rus kadının oğlu, üvey babayı suçladı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bodrum'da anne-kızın korkunç ölümü! Rus kadının oğlu, üvey babayı suçladı!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde ormanlık alanda tabanca ile öldürülmüş olarak bulunan Rus anne Rus Irina Dvizova ile kızı Diana Dvizova cinayetinde şüpheler Litvanyalı eski eş A.K. üzerinde toplandı. Öldürülen kadının oğlu Rusya’da yaptığı açıklamada, annesi ve kardeşini üvey babası A.K.’nin öldürmüş olabileceğini söyledi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde, İçmeler mevkisi tersane bölgesindeki ormanlık alanda çarşafa sarılı halde bulunan iki kadın cesedinin, 42 yaşındaki Rus Irina Dvizova ile kızı 15 yaşındaki Diana Dvizova'ya ait olduğu tespit edildi.

Çalıların arasına ölü bedenleri saklanan anne-kızının tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Belarus uyruklu olan Irina Dvizova'nın Bodrum'da yaşayan eski eşi A.K.'nin, 6 gün önce kayıp başvurusunda bulunması üzerine yapılan geniş çaplı soruşturmanın ardından çifte cinayet ortaya çıktı.

EVİNDE YOĞUN MİKTARDA KAN BULUNDU

Polis incelemesinde, Irina Dvizova'nın evinde yoğun miktarda kan izi ve mermi kovanları bulundu. Soruşturma kapsamında, eski eşi A.K.'nin 10 gün önce Litvanya plakalı araçla Türkiye'ye giriş yaptığı, ardından 24 Kasım'da Ankara'dan uçakla ülkeden ayrıldığı tespit edildi. A.K.'nin, eski eşi ve ortak çocukları olan 5 yaşındaki M.K.'yi yanında götürdüğü belirlendi.

ÖLDÜRÜLEN KADININ OĞLU, ÜVEY BABASINI SUÇLADI 

Sözcü'de yer alana habere göre; Rusya'da yaşayan oğlu, üvey babasını suçlayarak, annesinin eski eşinden uzaklaştırma kararı aldırdığını ve daha önce elmas çalmaktan cezaevine giren biri olduğunu ifade etti. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ederken, cinayetin perde arkasındaki detaylar netleşmeye çalışılıyor.

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Bodrum ilçesi, Rus anne ve kızının korkunç ölümü ile sarsıldı. İlçede yaşamını sürdüren ve emlakçılık yapan 42 yaşındaki Rus uyruklu Irina Dvizova ve 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova, bir süre önce ortadan kayboldu.

Anne ile kızına ulaşamayan ve kayıp başvurusunda bulunan yakınları, dün ikilinin yaşadığı siteye gitti. Eve girdiklerinde koltuğun üzerinde kan lekeleri gören yakınları, durumdan şüphelenerek Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeniden müracaat etti.

Ekipler, müracaat üzerine güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İncelemenin ardından evden çıkan bir aracın izi takip edildi. Aracın gittiği İçmeler mevkiinde Tavşanburnu yolu civarında aramalar yoğunlaştırıldı. 

Araştırmaların sonucunda yol kenarındaki dik bir yamaçta çarşafa sarılıp iple bağlanmış halde 2 adet ceset bulundu. Cesetlerden birinin kayanın arkasına gizlendiği, diğerinin ise arazi üzerinde bulunduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...