Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bodrum'da anne-kızın korkunç ölümü! Çarşafa sarılı halde bulundular

Bodrum'da anne-kızın korkunç ölümü! Çarşafa sarılı halde bulundular
Fotoğraf Başlığı Bodrum'da anne-kizin korkunç ölümü! Çarsafa sarili halde bulundular

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dik bir yamaçta çarşafa sarılı halde iki ceset bulundu. Cesetlerin bir süredir haber alınamayan Rus uyruklu 42 yaşındaki Irina Dvizova ile 15 yaşındaki kızı Dayana'ya ait olduğu belirlendi.

Kaydet
a- | +A

Muğla'nın Bodrum ilçesi, Rus anne ve kızının korkunç ölümü ile sarsıldı. İlçede yaşamını sürdüren ve emlakçılık yapan 42 yaşındaki Rus uyruklu Irina Dvizova ve 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova, bir süre önce ortadan kayboldu.

Anne ile kızına ulaşamayan ve kayıp başvurusunda bulunan yakınları, dün ikilinin yaşadığı siteye gitti. Eve girdiklerinde koltuğun üzerinde kan lekeleri gören yakınları, durumdan şüphelenerek Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeniden müracaat etti.

Ekipler, müracaat üzerine güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İncelemenin ardından evden çıkan bir aracın izi takip edildi. Aracın gittiği İçmeler mevkiinde Tavşanburnu yolu civarında aramalar yoğunlaştırıldı.

Bodrum'da anne-kızın korkunç ölümü! Çarşafa sarılı halde bulundular
Başlık ResmiBodrum'da anne-kızın korkunç ölümü! Çarşafa sarılı halde bulundular

DİK BİR YAMAÇTA ÇARŞAFA SARILI HALDE BULUNDULAR

Araştırmaların sonucunda yol kenarındaki dik bir yamaçta çarşafa sarılıp iple bağlanmış halde 2 adet ceset bulundu. Cesetlerden birinin kayanın arkasına gizlendiği, diğerinin ise arazi üzerinde bulunduğu belirtildi.

Aralarında yaklaşık 3 metre mesafe bulunan cesetler, Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin desteğiyle bulundukları yerden çıkarıldı. Cesetler, ön otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan, çifte cinayetle ilgili kadının eski eşi üzerinde şüphelerin yoğunlaştığı öğrenildi. Yabancı uyruklu eski eşin, cinayetten sonra yurt dışına çıktığı tahmin ediliyor.

BAKMADAN GEÇME
Uçurumda 5 saat yaşam mücadelesi verdi, hastanede hayatını kaybetti
HABER

Uçurumda 5 saat yaşam mücadelesi verdi, hastanede hayatını kaybetti

Bodrum
HABER

Bodrum'da tüyler ürperten cinayet! 16 yaşındaki çocuk annesini boğazından bıçaklayarak öldürdü

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.