Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bolu Dağı'nı sis kapladı! Görüş mesafesi düştü, sürücüler zor anlar yaşadı

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar ve sis görüş yüzünden görüş mesafesi düştü. Yolu kullanan sürücüler ise zor anlar yaşadı.

Kaydet
a- | +A

Kara yolunun Bolu kısmında kalan Abant kavşağı ve Seymenler ile Düzce bölümünde yer alan Bakacak, Karanlıkdere ve Taşaltı mevkilerinde kar yağışı aralıklarla devam etti.

GÖRÜŞ MESAFESİ 40 METREYE DÜŞTÜ

Sisin de etkili olduğu güzergahta görüş mesafesi yer yer 40 metreye kadar düştü. Bölgede kara yolları ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürdü.

Bolu Dağı'nı sis kapladı! Görüş mesafesi düştü, sürücüler zor anlar yaşadı - 1. Resim
Başlık ResmiBolu Dağı'nı sis kapladı! Görüş mesafesi düştü, sürücüler zor anlar yaşadı - 1. Resim

EKİPLER SÜRÜCÜLERİ UYARDU

Trafik ekipleri de Bolu Dağı geçişini kullanacak sürücülerden yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamalarını, araçlarında zincir bulundurmalarını istedi.

KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Bolu kent merkezinde ile Düzce'de Kalıcı Konutlar bölgesinin yüksek kesimlerinde de aralıklarla kar yağışı görüldü.

Düzce'yi D-100 kara yoluna bağlayan Kuzey Çevre Yolu'nun güney kısımlarında ise sürücüler, sis nedeniyle yavaş ilerledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.