Bu acının tarifi yok! Kızının mezarı başında haykırdı: İki kere gömdük

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kan donduran olay Adana'da yaşandı. Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 18 yaşındaki İpek Akgül, toprağa gömülü halde bulunmuştu. Acılı anne evladının mezarı başında göz yaşı dökerken olayla ilgili 2 kişinin firari olduğunu iddia etti. Evladının aç susuz bırakılıp, işkenceye maruz kaldığını ifade eden anne Sihan Akgül, "Kızım iki kere gömüldü" dedi.

 Adana’da cesedi portakal bahçesine gömülü halde bulunan İpek Akgül'ün annesi, kızının 5 kişi tarafından işkenceye uğrayıp, aç susuz bırakıldıktan sonra öldürüldüğünü öne sürdü. Acılı anne gözyaşları içinde kızını öldüren 2 kişinin hala firari olduğunu da söyledi.

Bu acının tarifi yok! Kızının mezarı başında haykırdı: İki kere gömdük - 1. Resim

"ÖLDÜRÜP, SU KUYUSUNA GÖMDÜ"

Korkunç olay, 14 Şubat'ta Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi'nde yaşandı. Emrah ve Sihan Akgül çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan İpek Akgül (18), portakal bahçesinde tartıştığı Yaşar B. tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Şüpheli, daha sonra genç kızı bir tarlada bulunan su kuyusuna gömdü. Genç kızı öldüren Yaşar B., jandarmayı arayarak kendini ihbar etti. Bölgeye gelen jandarma ekipleri Yaşar B.'yi gözaltına aldı. Şüpheli daha sonra ekiplere genç kızı gömdüğü yeri gösterdi, kızın cesedi kuyudan çıkartıldı. Yapılan otopsisinin ardından genç kızın cenazesi Küçükoba Mezarlığına defnedildi.

Bu acının tarifi yok! Kızının mezarı başında haykırdı: İki kere gömdük - 2. Resim

"AÇ SUSUZ BIRAKIP, İŞKENCE ETTİLER"

Acılı anne Sihan Akgül, "Sevgililer günü cinayeti değil. Sevgililer gününün kurbanı değil. Sevgilisi yoktu benim kızımın. Dört beş kişi tarafından hunharca işkence uygulanıp aç susuz bırakıldıktan sonra çırılçıplak bedeniyle portakal bahçesinde gömmüşlerdi. Benim kızımın her tarafından kırık vardı, çürük vardı. Aşırı derecede dayak yemişti" diye konuştu.

Bu acının tarifi yok! Kızının mezarı başında haykırdı: İki kere gömdük - 3. Resim

"BENİM KIZIMDAN NE İSTEDİNİZ?"

Kızının neden öldürüldüğünü bilmediğini ve sadece 3 kişinin yakalandığı dile getiren anne Akgül, "İki kişinin hala firari gezdiğin biliyorum. Sadece o canilere seslenmek istiyorum. Benim kızımdan ne istediniz? Üzerimdeki kızımın tişörtü, her gün bunu giyiyorum. Ben her gün bu yasta eriyip, bitiyorum. Sen böyle kaçarken, dolaşırken, nefes alıp verirken... Benim kızım sana ne yapmış olabilir ki? İşkence ettin, benim kızımın canını yaktın. Gözlerimin içine bak. İnan senin sonun geldi. Devlet senin yakanı bırakmayacak. Bugün yarın alınacaksın. Adalete teslim olacaksın, adalete sonsuz güvenim var" dedi.

Bu acının tarifi yok! Kızının mezarı başında haykırdı: İki kere gömdük - 4. Resim

"KIZIM İKİ KERE GÖMÜLDÜ"

Akgül, "İpek Akgül’ü unutmayalım, gerçekten unutmayalım. Bir sürü İpek Akgül’ler var. Boşu boşuna toprağın altında. Çok güzeldi benim kızım. Toprağın altına niye gömdün sen onu? İki kere gömdün. Sen portakal bahçesinde gömdün, ben kendi elimle yavrumu mezara koydum. Sen bana niye bunu yaşattın?" ifadelerine yer verdi.

Bu acının tarifi yok! Kızının mezarı başında haykırdı: İki kere gömdük - 5. Resim

"HER GÜN BİR CESET BULMAYALIM"

Kadın cinayetlerine değinen acılı anne, "Her gün bir tane kız ölüyor, yazık günah değil mi annelerimize? Yazık günah değil mi bize? Ben her gün aklımı yitiriyorum. Kızımın hayali geliyor ama ben kızıma dokunamıyorum. Kızımı görüyorum ama kızım yok, kayboluyor ortadan. Kurbanınız olayım, bunun peşini bırakmayalım. Her gün bir ceset bulmayalım" diye konuştu.

Bu acının tarifi yok! Kızının mezarı başında haykırdı: İki kere gömdük - 6. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...