Bursa'da feci kaza! Cipe çarpan servis minibüsü tramvay hattına girdi: 8 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bursa'da feci kaza! Cipe çarpan servis minibüsü tramvay hattına girdi: 8 yaralı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Bursa'da meydana gelen feci kazada servis minibüsü, cip ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile sürüklenen minibüs daha sonra tramvay hattına girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken yaralılar sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde servis minibüsünün cipe çarpıp tramvay hattına girdiği kazada, 8 kişi yaralandı. İstanbul Yolu'nda Erol Ceylan idaresindeki servis minibüsü, kent merkezi istikametinde seyir halindeyken Yeşilova Mahallesi istikametine giden Ertuğrul H. yönetimindeki ciple çarpıştı.

TRAMVAY HATTINA GİRDİ

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan servis minibüsü tramvay hattına girdi. Kazada minibüs sürücüsü ile yolculardan F.T, H.E, F.B, ve cipte bulunan S.B, E.S.A, ve H.D. ile F.E. yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...