Can Ataklı Togg'u hedef aldı: "Fabrika yok baraka var!"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Can Ataklı Togg'u hedef aldı: "Fabrika yok baraka var!"

GÜNDEM Haberleri

Gazeteci Can Ataklı'nın, Youtube kanalı üzerinden Togg'a ilişkin yaptığı yorum tepki çekti. Ataklı, Kılıçdaroğlu'nun Togg fabrikasını ziyaretine ilişkin "Fabrika yok, baraka var" dedi.

Can Ataklı'dan tepki çeken Togg eleştirisi: Fabrika yok baraka var

Gazeteci Can Ataklı sosyal medya üzerinden paylaşmış olduğu videoda Togg'a ilişkin sarf ettiği sözler tepki çekti. Ataklı, "Kılıçdaroğlu, Togg'un fabrikasını ziyaret edecek de fabrika nerede?" dedi.

Türkiye'nin savunmadan, teknolojiye ve birçok alana kadar yerli ve milli teknolojilerini ürettiği bugünlerde odakta savunma sanayinin milli gururları ve tabi ki Togg var. Togg banttan indi ve kullanılmaya başlandı.

BAKANLAR VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA TOGG İLE GİDİYOR

Bakanlar tarafından ziyaret edilen kentlere Togg ile gidiliyor ve vatandaşların da yerli ve milli aracı daha yakından görebilmelerine olanak veriliyor.

Bununla beraber ön siparişler de Togg için açıldı ve kurada ismi çıkan kişilere Togg'ları teslim edilmeye başlandı.

Bütün bunlara karşın Gazeteci Can Ataklı, Togg'a ilişkin tepki çeken açıklamalar yaptı ve Togg'un yerli olmadığı eleştirisinde bulundu.

Can Ataklı Togg'u hedef aldı:

CAN ATAKLI'DAN TEPKİ ÇEKEN TOGG ELEŞTİRİSİ: FABRİKA YOK BARAKA VAR

Can Ataklı, Togg'a ilişkin söylemlerinin yer aldığı videoyu sosyal medya hesabı üzerinden yayımladı.

Aldığı soruları cevaplayan Ataklı, Togg'un bir fabrikası olmadığını iddia etti.

Ataklı Togg'a ilişkin, "Kılıçdaroğlu, Togg'un fabrikasını ziyaret edecek ama fabrika nerede? Bir tane baraka var. İçinde başka bir şey yok." şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Önder yalçın 5 Mayıs 2023 23:49

Çok merak ediyorsan gider yerinde görürsün can efendi barakamı fabrikamı uzaktan atmayla olmuyor ve senin söylemlerinin bir önemi yok aslında

Süleyman 5 Mayıs 2023 21:06

Hain çok..söylenecek çok söz var ama böyleri yüzünden günaha girmek istemem. Sen ve sebin gibilerin gözünü....

Sonraki Haber Yükleniyor...