Çankırı'da deprem oldu! AFAD ilk verileri paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Çankırı'da deprem oldu! AFAD ilk verileri paylaştı

Gündem Haberleri  / Haber Merkezi

Son deprem haberi Çankırı'dan geldi. Ilgaz merkezli deprem yerin 8.4 kilometre derinliğinde gerçekleşti. AFAD korkutan sarsıntının ardından ilk verileri paylaştı, işte son gelişmeler...

Türkiye'nin dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son deprem Çankırı'da yaşandı. Ilgaz merkezli depremin büyüklüğü 3.8 olarak duyuruldu. 

ÇANKIRI 3,8 İLE SALLANDI

Saat 20.04'de merkez üssü Çankırı'nın Ilgaz ilçesi olan bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğü 3.8 olarak ölçüldü. Sarsıntının yerin 8.4 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1730634922119880990

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...