Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yalan CHP ve DEM’in ağzına yuva yapmış"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yalan CHP ve DEM’in ağzına yuva yapmış"

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “CHP Genel Başkanı çıkıp utanmadan, ‘bizim DEM ile ittifakımız yok’ diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış, riyakârlık bunların karakteri hâline gelmiş. Herkesi kör, âlemi sersem sanıyorlar.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya mitinginde 80 bin kişiye hitap etti. Erdoğan, siyasi hayatları boyunca her zaman “ne aldanan olacağız ne aldatan olacağız” anlayışına sıkı sıkıya bağlı kaldıklarını söyledi.

Millete asla yalan söylemediklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bizi aldatmaya kalkanlar da eninde sonunda kendi kazdıkları kuyulara düştüler ama ülkemizde tüm sermayesi yalan ve aldatma üzerine kurulu bir zihniyet var ki bir türlü ıslah olmuyor. Bir türlü milletin safına katılamıyor. Bu faşist zihniyet tercihini ya vesayetçilerden ya darbecilerden ya emperyalistlerden, son dönemde de terör örgütlerinden yana kullanıyor” dedi.

CHP lideri Özgür Özel’in “DEM Parti ile ittifak yok” açıklamasını eleştiren Erdoğan “CHP’nin Genel Başkanı önce İstanbul’da, Mersin’de ve kimi başka yerlerde DEM ile demlendi, ittifak yaptı. Bu iki parti aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştı. CHP Genel Başkanı çıkıp utanmadan, ‘bizim DEM ile ittifakımız yok’ diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış, riyakârlık bunların karakteri hâline gelmiş. Herkesi kör, âlemi sersem sanıyorlar” diye konuştu.

BUGÜNKÜ SIKINTILARI YİNE BİZ ÇÖZECEĞİZ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Milletin feraset şamarı yüzlerine defalarca indiği hâlde bu aymazlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, nafile. Milletimiz sadece maskelerinin arkasına sakladıkları gerçek yüzlerini değil, onların ciğerlerini biliyor. Bukalemun gibi renkten renge girseler de bu millet onları gördüğü her yerde tanır ve layık olduğu cevabı verir."

KESİNTİSİZ BÜYÜME İLE REKORLAR KIRIYORUZ

Biz milletimize sözümüz olan eser ve hizmet siyasetine devam ediyoruz. Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma eksiklerini telafi ettiğimiz gibi bugünkü sıkıntılarını da yine biz çözeceğiz. Ülkemizi siyasetiyle, diplomasisiyle, sanayisiyle, teknolojisiyle, tarımıyla, turizmiyle dünyanın en üst sıralarına nasıl taşıdıysak Türkiye Yüzyılı ile zirveye de öyle çıkaracağız. Gerisinde 10 yıllık zorlu bir mücadelenin, bölgesel ve küresel krizin olduğu ekonomik sıkıntılarımızın çözümünde önemli mesafe katettik.

İşte büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyürken millî gelirimiz ne oldu? 1,1 trilyon. Kişi başına millî gelirimiz ne oldu? 13 bin doları aştı. Nereden, nereye?"

Tesis ettikleri kesintisiz büyüme iklimi sayesinde istihdamda üretimde, ihracatta, turizmde her yıl yeni rekorlar kırarak yola devam ettiklerini vurgulayan Erdoğan “Tüm bunları söylerken çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadıkları zorlukları asla görmezden gelmiyoruz. Tam tersine bu sıkıntıların çözümünün üretimden, yatırımdan, çalışmaktan, kazanmaktan geçtiğini de söylüyoruz” diye konuştu. 

Türkiye’nin kimi yerler gibi zahmetsiz gelir kaynaklarına sahip bir ülke olmadığını belirten Erdoğan, kendilerinin ne yapıyorlarsa alın teriyle yapacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu şekilde ortaya çıkacak kazancı 85 milyonla bölüşeceklerinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yalan CHP ve DEM’in ağzına yuva yapmış" - 1. Resim

5 YILDIZLI OTEL GİBİ HASTANE 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan 24. şehir hastanesini Antalya’da hizmete açtı. 372 bin 917 metrekare arazi üzerine inşa edilen ve 246’sı yoğun bakım, 1.500 yataklı Antalya Şehir Hastanesinde 43 ameliyathane ve 300 poliklinik bulunuyor. Dört hastaneden oluşan tesisin sağlık turizminde de yeri büyük olacak.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Turan 3 Mart 2024 03:33

Biz Emekli Memurlar da seni eleştiriyoruz,Reis.Artik Seyyanen sözünün ikamesini bekliyoruz.

Sonraki Haber Yükleniyor...