Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Muğla'da kıldı. Namazın ardından partililerle bayramlaştı. Erdoğan, sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu. Erdoğan, "Aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramı'nı canıgönülden tebrik ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris ilçesi Okluk Konukevi'nde partililerle kılarken, bayram namazı çıkışı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Erdoğan'ın da katıldığı namaz öncesi Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Kurban Bayramı ve öneminden bahseden bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbette birlik ve beraberlik, huzur ve mutluluk içinde bir bayram temennisinde bulunan Çapçı, bayram namazını kıldırdı ve hutbe irad etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, milletvekilleri, Cumhur İttifakı'na ait Muğla'daki 7 belediye başkanı ve partililer ile bayramlaşarak bir süre sohbet etti. Çapçı, namaz sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katılım sağlayan cemaatin bayram tebriklerini kabul etti.

"TÜM İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramı'nı canıgönülden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı'nın ailelerimize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1673911601408114688

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...