DEAŞ ile bağlantılı 9 terör örgütü üyesi kıskıvrak yakalandı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da ekipler DEAŞ ile irtibatı olduğu tespit edilen yabancı uyruklu 10 kişi için harekete geçti. Şüphelilerden 9'unu yakalayan polis firari şahıs için çalışmaları sürdürmeye devam ediyor.

Ankara'da yabancı uyruklu 9 terör örgütü üyesi kıskıvrak yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Ankara’da, silahlı terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı oldukları, çatışma bölgelerinde bulundukları ve daha önceki senelerde örgüt içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen yabancı uyruklu 9 kişi yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, DEAŞ silahlı terör örgütü ile irtibatı olan, çatışma bölgelerinde bulunup geçmiş senelerde örgüt adına faaliyetler yapan 10 yabancı uyruklu kişiyi tespit etti. Teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, icra ettikleri eşzamanlı operasyonla şüphelilerden 9’unu yakalayarak gözaltına aldı. Firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği aktarıldı. Yabancı Terörist Savaşçı (YTS) kategorisinde değerlendirilen şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili kurumlara teslim edileceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...