Denizli'de feci olay! Akraba ziyaretine giden anne ve oğlunu kaza ayırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Denizli'de feci olay! Akraba ziyaretine giden anne ve oğlunu kaza ayırdı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Denizli’de akraba ziyaretine giden anne ve oğlunun içerisinde bulunduğu transit araç şarampole uçtu. Oğluyla birlikte araçtan fırlayan anne olay yerinde hayatını kaybetti. Ziyaretini beklediği ablasının ölüm haberini alan kadının feryatları yürek dağladı.

Denizli'de meydana gelen feci kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç 72 metreden şarampole uçtu. Kazada sürücü yaralanırken yanında bulunan annesi ise hayatını kaybetti. 

ŞARAMPOLE YUVARLANAN ARAÇTAN FIRLADILAR

Kaza, Merkezefendi ilçesi Barbaros Mahallesi'nde yaşandı. Necip Deda'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği transit araç kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Necip Deda ve annesi Melike Deda (43) metrelerce yuvarlanan araçtan fırladı.

72 METREDEN DÜŞTÜ, 112'Yİ ARADI

72 metre aşağıya düşen araçtan yaralı halde çıkan Necip Deda, yola kadar yürüyüp yardım istedi. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçılar yaralı genci hastaneye kaldırdı.

ANNE OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Araçtan 10 metre ileriye savrulduğu belirlenen anne Melike Deda’nın ise yapılan sağlık kontrollerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. 

KIZ KARDEŞİNİ ZİYARETE GİDİYORDU

Öte yandan, Melike Deda’nın oğluyla birlikte Altınyayla Mahallesi'ndeki ikametinden Denizli kent merkezinde yaşayan kız kardeşinin evine ziyarete gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen Melike Deda’nın kız kardeşini ise polis ve sağlık ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Deda’nın cansız bedeninin cenaze aracına yükleneceği esnada kız kardeşinin feryadı ise yürekleri burktu.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...