Deprem korkusu ölümüne yol açtı! Bursa'da ikinci kattan atlayan kişinin cenazesi defnedildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Deprem korkusu ölümüne yol açtı! Bursa'da ikinci kattan atlayan kişinin cenazesi defnedildi

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Deprem korkusuyla ikinci kattan atlayan kişinin cenazesi defnedildi

Çanakkale'de dün meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen deprem meydana gelmiş ve büyük bir paniğe yol açmıştı. Bursa'da da hissedilen depremde bir kişi yaşadığı korkuyla balkondan atlayarak hayatını kaybetmişti. 27 yaşındaki gencin cenazesi bugün defnedildi.

ACI HABERİ BAKAN KOCA VERMİŞTİ

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde ikamet eden ve deprem anında yaşadığı panikle oturduğu binanın ikinci katından atlayan 27 yaşındaki İsmail Toygar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vermişti. 

Koca açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun."

Deprem korkusu ölümüne yol açtı! Bursa'da ikinci kattan atlayan kişinin cenazesi defnedildi - 1. Resim

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Toygar’ın cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Mihraplı Camisi'nde ailesi ve vatandaşların katılımıyla kılındı. Namazın ardından Toygar, Odunluk Mezarlığı'na defnedildi.

Öte yandan dün saat 21.38'de Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem meydana gelmiş İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilmişti.  

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...