Depremde binlerce kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden biri tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremde binlerce kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden biri tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve binlerce kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden Tevfik Tepebaşı tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremlerde 11 il etkilendi yüzlerce kişi hayatnı kaybetti. Yıkılan binalarda ihmallar bir bir orataya çıkarken Cumhuriyet Başsavcılığınca yıkılan binalara ilişkin yürütülen soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında aranan Tepebaşı, polise teslim oldu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tevfik Tepebaşı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Depremlerde yıkılan binalara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden A.D. de 16 Şubat'ta tutuklanmıştı.

EBRAR SİTESİ BİNLERCE KİŞİYE MEZAR OLDU

Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat’ta meydana gelen Pazarcık ve Elbistan merkezli iki büyük depremde  büyük yıkım oldu. Şazibey Mahllesi İsa Yusuf Alptekin Bulvarı'ndaki Ebrar Sitesi’nin 31 blok ve 21 bloğu yıkıldı. Binlerce kişi hayatını kaybetti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...