Depremzede aile istedi... Çadırda dünyaya gelen bebeğin adını Mehmetçik koydu: Umut!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli 10 ili yıkıp geçen depremin ardından bir yanda hayatını kaybedenlerin sayısı dakika dakika artarkeni bir yanda da yeni canlar hayata enkaz bölgesinde gözlerini açtı. Osmaniye'de deprem çadırında dünyaya gelen bebeğin adı ailesinin isteği ile Mehmetçik tarafından verildi. Bebeğin kulağına ezan okuyan asker, adını 'Umut' koydu.

Türkiye'yi sarsan deprem haberleri arasında umut veren bir haber de gündeme geldi.

AFAD İzmir ile beraber deprem bölgesi olan Osmaniye'deki Atatürk Lisesi çadır alanında görev alan Milli Eğitim Arama Kurtarma (MEBAKUB) İzmir ekibi, deprem sonrası bir bebeğin dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

ADI GİBİ 'UMUT' OLSUN 

Öte yandan çadırda kalan ailenin, bebeğin adının bir asker tarafından konulmasını istediği, askerin yeni doğan bebeğin kulağına ezan okuyarak bebeğe 'Umut' adını verdiği ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Depremzede aile istedi... Çadırda dünyaya gelen bebeğin adını Mehmetçik koydu: Umut!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...